Far, mor & barn

Far, mor & barn håndbold (2-5 år)

Lad dit barn udfolde sig og udvikle sig gennem leg og bevægelse! IF92 Håndbold forening præsenterer stolt vores nye hold "Far, Mor og Barn håndbold" - en unik mulighed for at styrke dit barns motorik, trivsel og foreningsliv!

Hvornår? Hver søndag fra kl. 10-11.

Varighed? 45 minutters sjov og aktiv træning, der fokuserer på at stimulere dit barns motoriske evner og udvikle deres bevægelsesfærdigheder.

Hvor? IF92 Håndbold forenings faciliteter - en tryg og venlig atmosfære, hvor dit barn kan føle sig velkommen og tryg.

Trænere? Vores erfarne, passionerede og dygtige trænere brænder for at hjælpe dit barn med at udforske deres potentiale og opbygge et solidt fundament inden for håndbold. De vil skabe en sjov og stimulerende træningsoplevelse, der vil øge dit barns selvtillid og glæde ved at bevæge sig.

Første træning finder sted søndag d. 7. januar 2024, så sæt kryds i kalenderen og giv dit barn en fantastisk start på det nye år fyldt med leg og sport!

Vi ønsker at skabe et inkluderende og støttende fællesskab, hvor dit barn kan opbygge venskaber og lære om værdien af teamwork og samarbejde. IF92 Håndbold forening er dedikeret til at give dit barn en positiv og berigende oplevelse inden for foreningslivet.

Så tag dit barn med på en spændende rejse fyldt med motorisk udvikling, bevægelse og glæde! Tilmeld jer nu og bliv en del af "Far, Mor og Barn håndbold" hos IF92 Håndbold forening.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en verden af sjov og læring! For mere information og tilmelding, kontakt os på via en kommentar eller besked direkte til denne profil.

IF92 Esbjerg Håndbold - hvor det sociale sejre!

Trænere

Kirsten Kenne